keskiviikko 15. kesäkuuta 2022

Edellytämme valtiojohtoa ottamaan USA:n, Saksan ja Englannin, sekä Naton kera oheisen vaatimuksen: Varmin tae Suomea koskevaan miehittäjä-Ryssän ennalta-arvattavan kusipäätilanteen rauhoittamiseksi on kutsua NATO:n jäsenyyden harmaaksi ajaksi Suomeen amerikkalaisia perustamaan kolme väliaikaista tukikohtaa

F35A Nato ilmavoimat Ukrainan tueksi

Edellytämme valtiojohtoa ottamaan USA:n, Saksan ja Englannin, sekä Naton kera oheisen vaatimuksen:  Varmin tae Suomea koskevaan miehittäjä-Ryssän ennalta-arvattavan kusipäätilanteen rauhoittamiseksi on kutsua NATO:n jäsenyyden harmaaksi ajaksi Suomeen amerikkalaisia perustamaan kolme väliaikaista tukikohtaa

Ilta-Lehdessä 15.6.2022 samoin ajatteleva Markku Salomaa ideoi kuten Seppo Lehto: 


"Šoigun sanoma edellyttää vastatoimia Suomelta, ettei strategian muutos etene Venäjän ehdoilla.

Venäjä on jo vuoden ajan eskaloinut Euroopan tilannetta ja helmikuusta lähtien se on käyttänyt kaikkia sotilasdoktriininsa suomia mahdollisuuksia. NATO:n de-eskalaatio ei ole tuottanut tulosta.

Vallattujen alueiden siviiliväestön ”suodattaminen” Ukrainassa on aiheuttanut Euroopassa kauhua, mutta se on ollut Venäjän armeijan taistelutavan standarditoimenpide niin Afganistanissa, Tšetšeniassa kuin Syyriassa."

Suomen johtoa voi rohkaista konkreettisiin päätöksiin, joilla kriisin ja konfliktin kynnys nostetaan yli Kremlin uhittelun.

Varmin tae tilanteen rauhoittamiseksi on kutsua NATO:n jäsenyyden harmaaksi ajaksi Suomeen amerikkalaisia perustamaan kolme väliaikaista tukikohtaa.

Lappiin sijoitettu amerikkalainen ohjustorjuntayksikkö puhuisi selkokieltä. Se leikkaisi merkittävästi Kuolan niemimaan ohjustukikohtien uhkaa.

Sama viesti olisi myös Tikkakoskelle sijoitettavalla F-15E Strike Eagle -osastolla hävittäjäpommittajia. Ne ovat myös ydinpommien kantolaitteita. Niitä on Virossakin. Olennaista ei ole, onko niillä pommit mukana, vaan se, että Venäjä ei tiedä, onko.

Uttiin sijoitettu amerikkalainen erikoisjoukko-osasto (SOF) kertoisi, mitä seuraa, jos Suomen rajaa rikotaan."

Suomi Naton jäseneksi vihdoinkin Suomi suomalaisille islamistit Ryssälän desantit pysykööt kotonaan Moskovan koiratarhassa.

Suomi Naton jäseneksi vihdoin ja viimein Suomi suomalaisille, islamistit,turvapaikkaturistit ymv:t rikollisin motiivein kansakuntaamme kusettamaan pyrkivät pysykööt kotimaissaan odottamassa omia sotarikostuomioitaan Kansallismielisiä vaihtoehtoja kannattaa tukea kaikissa vaaleissa eri paikkakunnilla: Kunnallisvaaleissa, eurovaaleissa, alue- ja eduskuntavaaleissa

Seppo Lehto Natojäsenyyden vaatijana jo syksystä 1991Seppo Lehto Pro Nato Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa eduskuntavaaleissa 2023

Nato ja sen jäsenmaat säästelevät hävittäjiensä luovutusta ja käyttöönpääsyä apuna Ukrainassa Ukrainan käyttöön, kuin pelko perseessä, kuin valmistuen vain keskinäiseen yhteenottoon Ryssän kanssa. Sota on kuitenkin mahdollista ratkaista Ukrainassa, niin ettei se pitkittyessään eskaloituisi muualle, kun lyödään miehittäjä-Ryssälle luu kurkkuun totaalisella tulituella Ukrainalle. Ukrainan ilmapuolustuksen vahvistaminen on ratkaisun avaintekijä. Natolla on siihen kykyä ja varaa.
------------------------

Eduskuntavaaleissa Tampere Pirkanmaa 2023 vaadimme julkisesti oheisia Ulkoministeriön vahvistamia tavoitteitamme täytäntöönpantaviksi Ukraina pakotteiden ohessa:


Yhdistyksen nimi:

Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.

Sääntöjen 2 §:stä Tarkoitus ja toiminta:

1. Vaadimme tunnettujen ja tiedettyjen "neuvostopartisaanien" luovuttamista Suomeen tuomioharkintaa varten epäillyistä sotarikoksistaan Suomea ja suomalaisia kohtaan.

2. Vaadimme Suomelta ryöstettyjen ns. sotakorvausten eli ryöstösaaliin takaisinmaksatusta kaikkine pääomineen ja laillisine korkoineen, sekä miehitettyjen alueidemme palautusta välittömästi ja siinä yhteydessä 14.10.1920 Tarton rauhansopimuksen uudelleenratifioimista kaikkine artikloineen.

3. Vaadimme Moskovan alueen edustajilta eli Kremlin hallinnolta täysimittaista sotakorvausrahastojen synnyttämistä, siinä mittakaavassa kuin mitä Saksa ja Itävalta ovat tehneet toisen maailmansodan jäljiltä.

4. Vaadimme Tsetsenian kansanmurhaan 1994-1996 ja vuodesta 1999 uudelleen käynnistetyn kansanmurhan ja joukkotuhon Moskovan Kremlin hallinnon vastuullisia kuten esim. Vladimir Putinia Haagiin syytettäviksi samoilla perusteilla, kuin Slobodan Milosevicia esikuntineen. Viittaamme mm. Jelena Bonnerin lausumiin Timo Hämäläisen artikkelissa "SIVUSILMIN" HS:ssa 1.3.2001 s.B7: "Jelena Bonner ja Venäjän demokratia": "Uuden Venäjän suurin turmio ja häpeä ovat kaksi Tsetsenian sotaa ja Tsetsenian kansan tosiasiallinen kansanmurha". Mahdollisuuksien mukaan pitää Tsetsenialle taata sen kansalliset rajat sen mukaan mitä ne olivat ennen Stalinin hirmutöitä ja etnisiä karkoituksia 1940-luvulla, sekä korvauksia ko. silloisista ihmisoikeusrikoksista nykyiseltä Moskovan oblastin eli alueen Kremlin hallinnolta vähintään samassa mittakaavassa, kuin Saksa on maksanut Kolmannen Valtakunnan vainokohteille ja heidän omaisilleen.

5. Kremlin hallinnoimat ulkomaiset rahavarat ja sijoitukset vaadimme jäädytettäviksi, kunnes sitova poliittinen ja juridisesti pätevä sopimus on tehty korvausrahastosta eri kansallisuuksien hyväksi vastaavallalailla, kuten ns. Kolmannen Valtakunnan ajan pakkotyöläisille v. 1999. Neuvosto-Venäjän perikunta ei ole maksanut vielä mitään sotarikoksistaan ja miehityksistään, vaan on päätynyt tekemään uusia Tsetseniassa.

6. Kulttuuriperinnön vaaliminen tuleville sukupolville kokonaisessa ja ehyessä Suomessa, samoin kuin muillakin Kremlin rikoksista kärsineillä kohteilla ja kansoilla ilman leninismi-stalinismin ja isovenäläisyyden rikosten hyväksyntää ja miehitystä.

pj. Seppo Lehto

Viitteet:
Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13
Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193

------------


Russia terrorist country


Nato ottakoon voimakkaamman roolin, koska Ryssä on terroristivaltio ja imperialistinen parasiittiloisvaltio, mikä tarvitsee ankaraa "lääkitystä" roistovaltiona kuten aikoinaan Serbia, Irak etc-----------------------