sunnuntai 9. tammikuuta 2022

Faktisesti on suuri #uhka se että jäisimme #Naton #ulkopuolelle ja jälleen tiukemmin miehittäjä-Ryssän orjaksi, ten ennen 1991 tilannetta


Miehittäjä-Ryssän invaasiot jatkuvat vuosikymmenistä toisiin toisten alueille. On aika laittaa esto Ryssän toimille:


Natojäsenyydestä, sekä Ryssän ja USA:n neuvotteluista Ukrainaa koskien 9.1.2022

---------
8.1.2022: Yhdysvallat ja liittolaiset ovat valmiita keskustelemaan Venäjän kanssa Ukrainaa koskevissa neuvotteluissa kummankin osapuolen mahdollisuudesta rajoittaa sotaharjoituksia ja ohjusten sijoittamista alueella, Yhdysvaltain korkea virkamies sanoi lauantaina 
---
Keskeisten neuvottelujen on määrä alkaa maanantaina Genevessä, ja Bidenin hallinnon virkamies sanoi, että Yhdysvallat ei ole halukas keskustelemaan Yhdysvaltain joukkojen sijoittamisen rajoituksista tai Yhdysvaltain joukkojen asennosta alueen Nato-maissa.

Joe Biden on varoittanut, että Venäjällä on vakavia taloudellisia seurauksia, jos Vladimir Putin käynnistää hyökkäyksen Ukrainaan . Yhdysvaltain viranomaiset antoivat lauantaina lisätietoja pakotteista, joita voidaan määrätä.

Yksi rajoitus, kuten suunnitelmaa tunteva lähde kuvailee, voisi kohdistua kriittisiin teollisuudenaloihin, kuten puolustus- ja siviili-ilmailuun, ja se vaikuttaisi Venäjän huipputeknologian tavoitteisiin, kuten tekoälyyn tai kvanttilaskentaan tai jopa kulutuselektroniikkaan.


Geneven neuvottelut, joita seuraavat istunnot ensi viikolla Brysselissä ja Wienissä, tähtäävät kriisin estämiseen. Putin on koonnut kymmeniä tuhansia joukkoja Ukrainan rajalle, mikä on aiheuttanut pelkoa hyökkäyksestä.

Jäi epäselväksi, voivatko Yhdysvallat ja sen eurooppalaiset liittolaiset edistyä neuvotteluissa Moskovan kanssa. Putin haluaa lopettaa Naton itään laajentumisen ja turvallisuustakuut, vaatimukset, joita USA ei voi hyväksyä.  

Mutta Yhdysvaltain vanhempi virkamies, joka tiedotti toimittajille ennen neuvotteluja, sanoi, että joillakin alueilla on mahdollisuuksia yhteiseen kantaan.

"Kaikkien keskustelujen niistä päällekkäisistä alueista, joilla voisimme edistyä, on oltava vastavuoroisia", virkamies sanoi. "Molempien osapuolten olisi tehtävä pohjimmiltaan sama sitoumus."

Venäjä sanoo olevansa uhattuna USA:n mahdollisuudesta sijoittaa hyökkäysohjusjärjestelmiä Ukrainaan, vaikka Biden on vakuuttanut Putinille, ettei hän aio tehdä niin.

"Joten tämä on alue, jolla voimme päästä yhteisymmärrykseen, jos Venäjä on halukas antamaan vastavuoroisen sitoumuksen", virkamies sanoi.

Virkamies sanoi, että Yhdysvallat oli myös halukas keskustelemaan molempien osapuolten sotaharjoituksia koskevista rajoituksista.

"Olemme valmiita tutkimaan mahdollisuutta vastavuoroisiin rajoituksiin tällaisten harjoitusten koon ja laajuuden suhteen, mukaan lukien sekä strategiset pommittajat lähellä toistensa aluetta että myös maanpäälliset harjoitukset", virkamies sanoi.

Virkamies sanoi, että Washington on avoin laajemmalle keskustelulle ohjusten käytöstä alueella. Vuonna 2019 Donald Trump vetäytyi vuoden 1987 Yhdysvaltain ja Venäjän keskipitkän kantaman ydinvoimasopimuksesta Moskovan syytösten johdosta.

Bidenin hallinnon erillinen virkamies sanoi, että Venäjän hyökkäyksen varalta tutkittavat rangaistukset eivät alkaisi alhaisilta ja niitä tiukennettaisiin ajan myötä.

"Sen sijaan omaksuisimme "aloita korkealta, pysy korkealla" -lähestymistavan, jossa me – yhteistyössä liittolaisten ja kumppaneidemme kanssa – aiheuttaisimme välittömästi vakavia ja ylivoimaisia ​​kustannuksia Venäjän taloudelle, mukaan lukien sen rahoitusjärjestelmä ja Kremlin kannalta kriittisiksi katsotut sektorit. " virkamies sanoi.

Yhdysvallat oli keskustellut liittolaisten ja kumppaneiden kanssa Euroopassa ja Aasiassa useista harkittavina olevista kaupan rajoituksista, suunnitteluun perehtynyt lähde sanoi.

Päätöksiä ei ole vielä tehty, mutta harkittavat rajoitukset voivat vaikuttaa Venäjälle vietäviin yhdysvaltalaisiin tuotteisiin ja tiettyihin ulkomailla valmistettuihin USA:n lainkäyttövaltaan kuuluviin tuotteisiin.

--

Faktisesti on suuri #uhka se että jäisimme #Naton #ulkopuolelle ja jälleen tiukemmin miehittäjä-Ryssän orjaksi, ten ennen 1991 tilannetta. 

#Ryssäläisyys #isovenäläisyys ovat #kuppaan verrattava ilmiö = salakavala ja ulospäin oireeton #desanttivaiheen #puukotus omaa kansaa selkään.Ajan Suunta nettijulkaisun päätoimittaja Seppo Lehto
-----------------
--------------

Ei kommentteja: